Koninklijke Stedelijke Muziekkorps Enkhuizen zet haven Medemblik in vuur en vlam

MEDEMBLIK – Even leek het erop dat de weergoden de organisatie van het Oosterhavenconcert in Medemblik niet gunstig gezind zouden zijn, maar gelukkig trok alles snel het IJsselmeer op zodat stipt om 20.00 uur het Oosterhavenconcert van start kon gaan.

Tientallen bootjes in de Middenhaven, en honderden mensen op de kade kwamen af op het Oosterhavenconcert waar deze keer drie solisten, Dirk Goede, Nathalie Jones en Dana Koppes het publiek in extase wisten te krijgen met hun optreden.

Maar de absolute ster van de avond was niet 1 artiest maar 2, musicalster René van Kooten en het Koninklijk Stedelijk Muziekkorps uit Enkhuizen lieten horen dat beiden met de besten uit Nederland kunnen meedoen.

Swingend waar het swingend moest zijn, melodramatisch waar het melodramatisch moest zijn, soms bij het het publiek een traantje van emotie weg laten pinken, maar vooral 2.5 uur genieten van de mooiste muziek.

Na afloop werden de mensen die per boot naar de haven in Medemblik waren gekomen nog tot middernacht geschut door medewerkers van de Stadshavens B.V.

Voor vandaag staat er nog een vol programma op de agenda met als absolute hoogtepunt de Drakenbootraces die vanmiddag gaat plaatsvinden.

Geef een reactie