Natuurlijk Nederland door de lens van Niels en Jacob Jorritsma. 

ENKHUIZEN – In het bezoekerscentrum Hertenkamp Enkhuizen laten Jacob en Niels Jorritsma door hun ogen de schoonheid van natuurlijk Nederland zien.

Al vele jaren genieten Jacob en Niels van de prachtige natuur in Nederland. Jacob is de oom van Niels en toen Niels nog een klein mannetje was ging hij al met hem mee op ontdekkingstocht.  De passie en de verwondering voor de natuur delen ze dan ook al vele jaren en die is nooit weggegaan. Net als hun band, is die alleen maar sterker geworden.  

Fotograferen is al vele jaren een passie van Jacob en uiteindelijk is Niels er jaren terug ook mee besmet. Samen leggen ze natuurlijk Nederland op het gevoelige plaat vast gezien door hun ogen. Altijd met liefde en respect voor de natuur. Dat betekent ook dat je soms geen bijzondere ontmoetingen hebt, want de natuur laat zich niet leiden. Maar als het even kan trekken ze samen er op uit om zich elke keer te verwonderen hoe mooi onze natuur is.

Hopelijk verwondert u zich net zo over natuurlijk Nederland. Wees daarom welkom in Bezoekerscentrum Hertenkamp, Wilhelminaplantsoen te Enkhuizen. De expositie is te bewonderen in de maanden februari, maart en april 2024.

Tijdens openingstijden is de expositie gratis toegankelijk.

Geef een reactie