Vandalen foodtrucks zijn 4 jongens van 14 jaar, ‘het liep uit de hand’

ENKHUIZEN – Thomas de Boer en Berber Groot, eigenaren van de twee foodtrucks en de caravan die op het terrein achter het Strandpaviljoen staan wisten niet wat ze zagen toen zij afgelopen week hun foodtrucks en caravan aantroffen. Totaal vernield door 4 pubers die vakantie hadden gevierd met het slopen van de drie objecten. Tienduizenden euro’s schade en foodtrucks die waardeloos zijn geworden

De vier liepen tegen de lamp door een oplettende moeder, die de tas op de foto die op Facebook waren geplaatst herkende, die tas bleek van haar zoon te zijn. De jongen bekende dat hij en zijn 3 vrienden zich hebben uitgeleefd op de foodtrucks en caravan, ‘wat begon als een geintje liep helemaal uit de hand,’ bekende de jongen. Toen de vandalen zelfs de stacaravan, die al zo goed als verkocht was, in de brand wilden steken vierde het gezonde verstand hoogtij en blusten de jongens snel de brand.

De twee eigenaren hebben nog geen aangifte gedaan, wel zijn de ouders aangesproken en waarschijnlijk dat bureau Halt gaat worden ingelicht. De Boer en Groot hopen er met de ouders uit te komen anders gaat er alsnog aangifte worden gedaan.

Op de foto de tas van de jongen (Foto aangeleverd)

Geef een reactie