Weerbericht Enkhuizen: zon en wolken wisselen elkaar af

ENKHUIZEN – Vanochtend is het half tot zwaar bewolkt en komt er in het begin plaatselijk mist voor. Vooral in het zuiden is er kans op een enkele bui. Er staat weinig wind, in het Waddengebied staat een matige wind uit het noordwesten. Vanmiddag is er af en toe zon. Vooral in het zuiden komt er plaatselijk een bui voor. De maximumtemperaturen lopen uiteen van 18°C op de Wadden tot 23°C in het zuiden. Er staat een zwakke tot matige wind uit het westen. Vanavond zijn er in het begin enkele buien die oplossen. Er staat weinig wind, langs de kust staat een matige wind uit west tot noordwest.

Komende nacht kan er vooral in het Waddengebied nog een bui voorkomen. Zeer plaatselijk ontstaat er mogelijk mist. De minimumtemperatuur ligt tussen plaatselijk 9°C in het noorden tot 14°C in het zuidoosten. Er staat weinig wind.

Morgenochtend is het half tot zwaar bewolkt. In het noordwesten en zuidoosten komen er enkele buien voor. De zwakke wind neemt toe naar matig en gaat uit het westen waaien. Morgenmiddag is het half tot zwaar bewolkt en trekken er enkele buien van het noordwesten uit over het land. Plaatselijk komt er onweer voor. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 18°C in het noorden tot 23°C in het zuiden. De wind komt uit het westen en is matig.

Morgenavond komen er vooral in het oosten enkele buien voor, plaatselijk mogelijk met onweer. De buien trekken weg naar Duitsland. Eerst is er vrij veel bewolking, maar van het westen uit klaart het op. Er staat een matige wind uit west tot noordwest. (Bron: KNMI)

Geef een reactie