Woensdag 4 oktober start een nieuw project in Enkhuizen voor mensen in herstel

ENKHUIZEN – Woensdag 4 oktober start een nieuw project in Enkhuizen voor mensen in herstel: de schrijf workshops.  Deze nieuwe workshops worden georganiseerd door de Hoofdzaak en de Baanbreker.

Herstel komt in vele vormen, dit kan vanuit een psychische kwetsbaarheid zijn of verslavingsproblemen. Wanneer je de regie over je eigen leven neemt, krijg je de kans om te groeien en jezelf weer te ontmoeten. De schrijfworkshops zijn een krachtig middel om te helen. Door laagjes in jezelf af te pellen en bij jezelf naar binnen te gaan. Om pijn te verwerken, te zien waar je kracht ligt, te verbinden met jezelf en in een veilige setting jezelf open te stellen. En in een herstelverhaal ligt de focus net even anders. Je kijkt niet alleen naar de ingewikkelde kant van een moeilijk periode, maar richt je juist ook op de moed en power die nodig was om daarvan te herstellen.

Woensdag 4 oktober is de start bij de Baanbreker op de Harpstraat in Enkhuizen. Iedere 2 weken gaan de deelnemers hier van 13:30 tot 15:30 met elkaar schrijven. Voor meer informatie of aanmelding kun je mailen naar Helena: h.herders@rcodehoofdzaak.org

Geef een reactie