Dispenser met zonnebrandcrème bij het Hertenkamp

ENKHUIZEN – Ook bij Hertenkamp Enkhuizen kun je je lekker insmeren met zonnebrandcrème!  De dispenser hangt sinds 20 juli bij de kinderboerderij en iedereen kan er gebruik van maken. Deze dispenser (en de crème) is door Univé Noord-Holland aan Hertenkamp Enkhuizen uitgereikt!

Alertheid op het gevaar van verbranding en langdurige blootstelling aan de zon kan al helpen om huidkanker terug te dringen. Het aanbieden van concrete hulp is natuurlijk nog beter!
Ik mocht daarom namens Univé Noord-Holland deze zonnebrandcrème-dispenser gratis aanbieden aan het Hertenkamp in Enkhuizen
;” Aldus Ivo Ummels adviseur bij Univé Noord-Holland

De bezoekers kunnen zich nu voortaan beschermen tegen de uv-straling van de zon. Een mooi voorbeeld van meer bewustwording én bescherming!

Huidtherapeute Saskia Vrenegoor van Dermacos met vestigingen in Hoorn, Medemblik en Wognum zegt over het insmeren van de huid: “De zon speelt een grote rol bij het ontstaan van huidschade op korte en lange termijn. Overmatig zonnen is gevaarlijk en is huidkanker de meest voorkomende vorm van kanker in Nederland.

Volgens Saskia Vrenegoor heeft 1 op de 5 mensen in Nederland een vorm van huidkanker. ‘De zon heeft een grote invloed in het ontstaan van huidkanker,’ gaat Saskia verder. ‘ De zon heeft ook een positieve eigenschap, namelijk de aanmaak van Vitamine D. Vitamine D zorgt voor een sterk gebit en sterke botten. Hoe hoger de zon staat, hoe meer kracht deze heeft. De zonkracht in Nederland is het sterkst tussen 12:00-15:00 uur.

Geef een reactie