Maak kennis met Eetcafé Bonte Veer tijdens de open dag op 23 maart

ENKHUIZEN – Op zaterdag 23 maart van 10:00 tot 14:00 uur opent sociaal eetcafé De Bonte Veer haar deuren om kennis te maken met het café in Enkhuizen en om achter de schermen te komen kijken.

Kennismaken met De Bonte Veer

Iedereen is tijdens open dag welkom om kennis te maken met het team van De Bonte Veer. In het eetcafé werken medewerkers samen met mensen met een verstandelijke beperking. Zij worden begeleid door medewerkers van Leekerweide. Het café organiseert veel activiteiten. Zo was de ‘stamppot met smartlappen’-avond van afgelopen februari een groot succes en helemaal uitverkocht. Toch bleken veel gasten nog niet bekend te zijn met De Bonte Veer. “Mensen zijn verrast door ons mooie café in Enkhuizen”, vertelt Dennis Kwakernaak. Dennis vormt samen met Ilja Sierkstra en Vincent Huitinga het vaste team van De Bonte Veer. “We organiseren deze open dag om meer bekendheid te creëren.”

Vaste activiteiten in De Bonte Veer

De Bonte Veer organiseert wekelijks activiteiten, zoals de aanschuiftafel. Buurtbewoners kunnen op woensdag, donderdag of vrijdag aanschuiven voor een wisselende, gezonde en smakelijke daghap tegen een aantrekkelijke prijs. Ook is er een spelletjesmiddag, een koffieochtend voor ouderen en ‘koffie met een rietje’. Hier kunnen ouders met kinderen elkaar ontmoeten en met elkaar praten over bijvoorbeeld opvoeding of andere alledaagse zaken. De gemene deler tussen de activiteiten is het sociale aspect: niemand hoeft zich eenzaam te voelen en er hangt altijd een gezellige en gemoedelijke sfeer in het café.

De open dag van de Bonte Veer valt samen met de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen. Deelnemers van Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen zijn ook van harte welkom.

Over de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen

De Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen is een open bedrijvenweek om inwoners kennis te laten maken met de werkgevers in Noord-Holland Noord. Om werkzoekenden een kans te bieden. Om leerlingen en studenten een idee te geven van wat er in de regio allemaal voor moois gebeurt. Maar ook om familie, vrienden en buren met trots het bedrijf te laten zien.

Geef een reactie