Lentefair op 2de paasdag bij Hertenkamp Enkhuizen

ENKHUIZEN – Op maandag 2de paasdag,  van 11:00 – 16:30 uur wordt een Lente-fair op het plein van Hertenkamp Enkhuizen georganiseerd. Wederom deze keer een grote variatie aan koopwaren, doorlopende kinderactiviteiten, paaseieren zoeken, live muziek en passend menu. “We vieren de lente. Geheel in het teken van het seizoen vindt u diverse originele marktkramen met unieke handgemaakte producten zoals tuinbeeldjes, decoratieve sfeervolle huis- en tuindecoratie, sieraden van gerecycled materialen, unieke armbandjes en schattige cadeautjes kleine kramen met zelfgemaakte leuke handige producten uit Nepal,” vertelt Ofra Carmi van het Hertenkamp aan deze website

Kinderen kunnen Paaseieren zoeken, en de open atelier waar ze lentebloemen in een bloempotje kunnen planten, bloemen knutselen en zadenbommen maken en Kaatje Stip is er ook van de partij! Kortom een echt lentefeest. Om dit allemaal nog met lentesfeer te omlijsten, wordt er in de theetuin een geheel aangepast menu samengesteld. En als het weer er haar zonnige kant zal laten zien, want (bijna) alles is buiten, dan belooft het een fantastische lentedag dag te worden.

U bent allen van harte welkom. Vergeet niet contact geld mee te nemen, want vele kramen hebben geen andere betaal mogelijkheden. Het adres is Wilhelminaplantsoen 2, Enkhuizen.

Geef een reactie