Nieuw voetbalevenement in de haringstad, de “Haringstad Cup”

ENKHUIZEN – Op zaterdag 26 augustus aanstaande staat het voetbalterrein van sv Enkhuizen in het teken van de allereerste “Haringstad Cup”. De Haringstad Cup is de opvolger van het Dindua Open en het gezelligheidstoernooi van West Frisia. Maar na de fusie van beide verenigingen was er geen toernooi meer. Nu is besloten om de Haringstad Cup in het leven te roepen.

Tijdens de Haringstad Cup spelen teams bestaande uit 7 spelers tegen elkaar op halve velden. Naast het voetbal zal het publiek en de voetballers ook worden vermaakt met muziek en zal er na afloop een grote barbecue plaatsvinden op het voorplein. ’s Avonds zal een zanger tijdens het aansluitende feestavond er voor gaan zorgen dat de voetjes van de vloer gaan.

Je kunt je team vanaf nu aanmelden door je in te schijven via deze pagina. Iedereen mag meedoen! We hebben een gemengde en niet gemengde poule. In de gemengde poule is het de bedoeling dat er tijdens de wedstrijd per team minimaal twee dames op het veld staan. Per team betaal je 60 euro. Hiervoor krijg je als team drie flessen drinken (cola, sinas en appelsap), stokbrood en salade en 8 bonnetjes waarmee je in totaal 16 stukken vlees kan halen.

Let op: inschrijven kan t/m zondag 13 augustus en vol = vol! Klik hier om naar het inschrijfformulier te gaan.

Geef een reactie