Open je deuren tijdens de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen!

ENKHUIZEN – Open je deuren. Tussen 16 t/m 24 maart 2024 kunnen inwoners, bedrijven en onderwijs elkaar weer ontmoeten tijdens de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen (KBBBD). Bedrijven kunnen zich nu aanmelden via www.kbbbd.nl. Maar liefst 327 bedrijven in heel Noord-Holland Noord openden tijdens de vorige editie hun deuren. Gezamenlijk ontvingen zij ruim 10.000 bezoekers.

Het enthousiasme en de diversiteit van deelnemers maakten het evenement tot een groot succes. Om die reden zijn de KBBBD dit jaar maar liefst 9 dagen. Ben jij ook trots op je bedrijf en wil je laten zien wat je doet? Open dan, net als vele andere regionale bedrijven, je deuren op één of meerdere dagen tijdens de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen in maart 2024! Meld je bedrijf nu aan op www.kbbbd.nl.

Lees ook: Meedenken over de toekomst van de horeca in Enkhuizen

Alle deuren open

De Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen, georganiseerd door het WerkgeversServicepunt Noord-Holland Noord, RPAnhn en Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord, is een open bedrijvenweek om inwoners van de regio Noord-Holland Noord kennis te laten maken met de prachtige bedrijven die hier gevestigd zijn. Werkzoekenden ontdekken welke mooie kansen er op de arbeidsmarkt bij hen in de buurt zijn. Scholieren en studenten zien wat er hier in de regio allemaal gebeurt en welke carrièremogelijkheden er dicht bij huis zijn. Daarnaast is het de ideale gelegenheid om familie, vrienden, buren en potentiële klanten vol trots jouw bedrijf te laten zien. 

Tekst gaat verder onder de foto

deuren
Foto aangeleverd

Van familie tot nieuwe collega’s

Jongejans Luchttechniek in Den Helder was een van de bedrijven die hun deuren opende afgelopen editie. ‘De opkomst was heel divers’, vertelt Thom Goedhart, van Jongejans Luchttechniek. ‘Van familie en vrienden van medewerkers, tot werkzoekenden, studenten en bezoekers die spontaan even kwamen aanwaaien. Naast dat wij iedereen een kijkje in ons bedrijf en onze installaties wilden geven, hebben wij ook meegedaan om nieuwe medewerkers te werven voor onze openstaande vacatures voor monteurs, projectleiders en werkvoorbereiders. Meerdere bezoekers maakten van de gelegenheid gebruik om na de rondleiding een sollicitatiegesprek te voeren, wat een groot voordeel is van de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen.’ 

Open ook jouw deuren!

Bedrijven die willen deelnemen aan de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen 2024 kunnen zich nu aanmelden via de vernieuwde website: www.kbbbd.nl. Bedrijven kunnen zelf een profiel aanmaken, een programma toevoegen en aangeven welke dag of dagen ze bezoekers willen verwelkomen. Of het nu voor een uurtje is of een vrije inloop gedurende de hele week, dat is aan het bedrijf! Samen zorgen we ervoor dat de open dag(en) een succes worden! Vanaf 1 februari 2024 kunnen bezoekers zich via dezelfde website inschrijven voor een bezoek aan een of meerdere bedrijven.

Foto aangeleverd

Geef een reactie