Studenten gaan de bevoorrading binnenstad Enkhuizen onderzoeken, en u kunt meehelpen

De gemeente Enkhuizen is heel benieuwd naar de mening van ondernemers naar de bevoorrading in de binnenstad. Derdejaars studenten Yente van de Voort en Alana Verhoeven, derdejaars studenten Built Environment Stedenbouwkunde aan de Hogeschool van Amsterdam, voeren het onderzoek uit als onderdeel van hun stage. Uw inbreng is belangrijk, daarom vraat de gemeente u een enquête in te vullen.

Bevoorrading binnenstad

De bevoorrading van bedrijven, winkels en horeca in de binnenstad van Enkhuizen kan verschillende problemen met zich meebrengen. Zoals overlast die u ervaart door vrachtwagens of andere bezorgvoertuigen.  

De gemeente Enkhuizen heeft nog geen concreet plan om dit aan te pakken. Daarom brengen de beide studenten nu in beeld hoe groot de overlast is, wat voor soort overlast er wordt ervaren en wat daarvoor de mogelijke oplossingen zijn. Hierbij kijkt Enkhuizen ook naar alternatieve mogelijkheden voor de bevoorrading van de binnenstad van Enkhuizen.

Denkt u mee?

Belangrijk onderdeel van het onderzoek is uw inbreng, daarom vraagt Enkhuizen u om de enquête in te vullen. U kunt de enquête hier invullen. De studenten vrage zowel ondernemers, als bewoners van de binnenstad van Enkhuizen om de enquête in te vullen. De vragenlijst is volledig anoniem en duurt ongeveer 5 tot 10 minuten. U heeft tot uiterlijk vrijdag 25-06-2023 om de enquête in te vullen. De resultaten worden verwerkt in het advies aan de gemeente Enkhuizen.

Geef een reactie