Weerbericht Enkhuizen: tropisch warm

ENKHUIZEN – Vanochtend is het droog en schijnt de zon volop. De wind komt uit oost tot noordoost en is matig. Vanmiddag is het droog en zonnig. De maximumtemperaturen lopen uiteen van 23°C in het noordelijk kustgebied tot plaatselijk 30°C in het zuiden. De wind komt uit het oosten en is matig. In het noordelijk kustgebied komt een vrij krachtige noordoostenwind ontstaan. Vanavond blijft het droog en schijnt de zon volop. De wind komt uit het noordoosten en is matig, aan de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig.

Komende nacht is het droog. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 11°C in het noordoosten tot 17°C in het zuidwesten.

Morgenochtend is het droog en zonnig. De wind is zwak tot matig uit een oostelijke richting. In het Waddengebied en op het IJsselmeer is de wind vrij krachtig. Morgenmiddag ontstaat er vooral in het oosten in de loop van de middag bewolking. Verder blijft er ruimte voor de zon en is het overal droog. De maximumtemperatuur varieert van 25°C in het noordoosten tot 28°C in het zuidwesten. Op de Waddeneilanden is het met 22°C wat minder warm. Er staat een matige wind uit een oostelijke tot noordoostelijke richting. In het Waddengebied neemt de wind toe naar vrij krachtig.

Morgenavond verdwijnt de bewolking weer. Het is droog. De oostelijke wind neemt geleidelijk af naar zwak tot matig. (Bron: KNMI)

Geef een reactie