Terughaalactie AH Vegetarische burger gemarineerd (ei-allergie)

ENKHUIZEN – Albert Heijn haalt de AH Vegetarische burger gemarineerd per direct uit de winkels. Er zit een verkeerd etiket op de achterzijde van de verpakking. Daardoor is het allergeen ei niet vermeld. Heeft u een ei-allergie? Eet de burgers dan niet.

De AH Vegetarische burger gemarineerd bevat een verkeerd etiket op de achterzijde van de verpakking. Namelijk dat van AH Gehaktballetjes satésaus. Hierdoor is het allergeen ei – wat in de gemarineerde burger zit – niet gedeclareerd. Het gaat alleen om de producten met deze specifieke houdbaarheidsdata.

Klanten met een ei-allergie wordt dringend verzocht de AH Vegetarische burger gemarineerd met bovenstaande houdbaarheidsdata niet te eten en terug te brengen naar een Albert Heijn-winkel daar krijgen zij bij inlevering van het product het aankoopbedrag terug. Klanten die geen ei-allergie hebben kunnen de burger gerust eten.

Voor meer informatie kunnen klanten contact opnemen met de Klantenservice van Albert Heijn: www.ah.nl/klantenservice. Klanten die het product online hebben gekocht, kunnen dit formulier invullen.

Geef een reactie