Bert Wolters in het Hertenkamp Enkhuizen met een ‘muzikale expositie’

ENKHUIZEN – Op zondag 7 januari sluiten we de foto-expositie “van landschap tot mug” af met een bijzondere muzieksessie bij Hertenkamp Enkhuizen. Omringd door zijn eigen prachtige natuur- en landschapsfoto’s geeft Bert Wolters deze middag een muziek demonstratie met de focus op diverse muziekstijlen.

De bezoekers kunnen genieten van verschillende genres;  zoals blues, bluegrass, jazz, rock, flamenco en klassiek. Voor de geïnteresseerden is er gelegenheid om kennis te maken met specifieke technieken en speelstijlen. Speel je zelf gitaar? Neem jouw instrument maar mee en dan maken we samen mooie muziek.

Bert Wolters is een veelzijdige kunstenaar: “Hij heeft geen hobby’s”, zeggen de mensen om hem heen, want elke hobby wordt al snel professioneel beoefend! Hij bespeelt al jaren verschillende instrumenten, met voorliefde voor de gitaar.

Op zondag 7 januari van 14:00 – 16:00 uur beleef je een interactieve walk-in muziek-cessie met Bert Wolters en dit is tevens de laatste dag om zijn foto-expositie “van landschap tot mug” te bezoeken. Toegang is  gratis.

Adres: Hertenkamp Enkhuizen, Wilhelminaplantsoen 2, Enkhuizen. www.hertenkampennkhuizen.nl

Geef een reactie