Enkhuizer Stichting Kalyani gaat weer collecteren

Stichting Kalyani vraagt deze week om jouw vrijgevigheid om samen met ons de handen ineen te slaan voor onderwijs mogelijkheden van kinderen in Sri Lanka. Door bij te dragen aan de jaarlijkse collecte, geef je niet alleen een donatie; je investeert in de toekomst van kinderen. In de afgelopen maanden hebben we al veel gedeeld over het schoolgebouw wat we op dit moment in Sigiriya aan het bouwen zijn.

De school zal zich gaan focussen op de gewone alledaagse leerling. Deze grote groep van kinderen kunnen extra onderwijs in bijv. de Engelse taal of korte computer gerichte opleidingen niet betalen. Bij extra onderwijs moet je denken aan Engelse conversatie lessen en de verbetering van de schrijfvaardigheid. Leerlingen kunnen ook kiezen om beter te leren werken met de computer en verschillende programma’s. Voor ons bijna vanzelfsprekend, maar voor deze groep kinderen een waardevolle toevoeging op hun ontwikkeling.

Ons doel is om net zoals vorige jaar €3000,- op te halen. Dit moet lukken vinden wij en we geloven dat er nog steeds bedrijven, organisaties of individuen die zich net zoals ons verbonden voelen met scholing en educatie voor kinderen en hieraan financieel willen bijdragen.

Deze hele week hebben ook online op www.kalyani.nl de mogelijkheid om meer te lezen over het school bouwproject. Bekijk bijv. de 3D animatie

Wil je op een andere manier doneren!? NL29RABO0155728377 t.n.v. Stichting Kalyani

Op de foto: Ramona Kalyani van Ark. oprichtster en voorzitster van de stichting

Geef een reactie