Hobby & Kunstroute in Enkhuizen

ENKHUIZEN – Op zaterdag 20 mei a.s. van 11.00 – 17.00 uur wordt de Hobby & Kunstroute voor de 16e keer in de karakteristieke Boerenhoek in Enkhuizen georganiseerd. Dit jaar zullen 23 tuineigenaren hun tuin openstellen voor publiek. In deze veelal “verborgen” tuinen zullen 51 hobbyisten/kunstenaars in een gezellige, ongedwongen sfeer exposeren.

Er wordt o.a. geëxposeerd door een zilversmid, met glasfusing en ook met Engelse motorfietsen. De ijskar van de Schapenstreek  staat op het Handvastwater, waar tegen een “zacht” prijsje een ijsje te verkrijgen is. Traditioneel wordt de dag opgeluisterd door muzikanten.

Meer info en foto’s van voorgaande jaren over de Hobby & Kunstroute is te vinden op: www.hobbyenkunstroute.nl  De lijst met deelnemers van 2023 is op deze site te vinden. Ook op de facebookpagina van de Hobby en Kunstroute staat de laatste info.

Programmaboekjes van deze Hobby & Kunstroute 2023 zijn o.a. verkrijgbaar bij de deelnemende tuinen en VVV Enkhuizen.

De locatie van de deelnemende tuinen is te herkennen aan de vlag van de Hobby & Kunstroute. Kom gezellig langs bij de Hobby& Kunstroute op 20 mei in de Boerenhoek in Enkhuizen!!

Inlichtingen over dit evenement via: contact@hobbyenkunstroute.nl  

Bij slecht weer wordt dit evenement verplaatst naar zaterdag 27 mei.

Geef een reactie