Kartcentrum Happy Days richt herdenkingshoek in voor Daniël Buijs

GROOTEBROEK – De 41-jarige Enkhuizer overleed afgelopen weekend na een zware mishandeling in een appartementengebouw in Grootebroek en waarbij een 40-jarige man uit Bovenkarspel werd aangehouden op verdenking iets met de mishandeling te maken hebben.

Lees ook: 41-jarige inwoner Enkhuizen overleden na zware mishandeling

Herdenkingshoek Kartcentrum

Daniël was een grote liefhebber van karten en kwam daarom dan ook regelmatig bij kartcentrum Happy Days in Grootebroek. Ter nagedachtenis aan Daniël heeft Happy Days een speciale herdenkingshoek ingericht om zo mensen de kans te geven afscheid te nemen van Daniël.

Medemblikker Henk Waanders reageerde zwaar aangeslagen op het nieuws dat Daniël was overleden, Daniël was voor Henk meer dan zomaar een vriend. Net zoals Daniël is ook Henk Waanders en zijn zoons bevangen door het kartvirus en zijn behalve op de kartbaan ook vaak op Zandvoort te vinden waar ze meedoen in de toerwagenklasse.

In een reactie zegt Henk: “helaas is onze vriend/maatje/rijder Daniel overleden we gaan je missen man maar zullen je altijd herinneren als een grote vriend van ons namens ons en de andere rijders rust zacht maatje

De 40-jarige verdachte is ondertussen weer vrijgelaten maar blijft wel verdachte in deze zaak.

Op de foto de herdenkingshoek voor Daniël bij Happy Days (Foto: Henk Waanders)

Geef een reactie