Zuiderzeemuseum op zoek naar vrijwilligers, Open middag: 26 september van 13.00 tot 15.00 uur

Het Zuiderzeemuseum kondigt met veel enthousiasme een bijeenkomst aan voor potentiële vrijwilligers die het museumteam willen versterken. De vrijwilligers spelen een cruciale rol bij het creëren van een onvergetelijke bezoekerservaring door hen mee te nemen in de rijke geschiedenis en tradities van de regio. Geïnteresseerden zijn van harte welkom om op dinsdag 26 september van 13.00 tot 15.00 uur deel te nemen aan een rondleiding langs de verschillende locaties waar het museum behoefte heeft aan versterking. Belangstellenden krijgen direct inzicht in de diverse werkzaamheden en ontdekken hoe zij kunnen bijdragen aan het behoud en de verspreiding van de unieke geschiedenis van de voormalige Zuiderzee.

Programma en aanmelden Zuiderzeemuseum

Deelnemers worden verwelkomd bij de stadsingang van het buitenmuseum aan de Noorderwierdijk om 13.00 uur. Een warm welkom wordt verzorgd door een vertegenwoordiger van de afdeling Publiekszaken en twee ervaren vrijwilligers van het Zuiderzeemuseum. Deze vrijwilligers delen graag informatie over de openstaande vacatures en ervaringen over het vrijwilligerswerk. Vanaf 14.30 uur, of zodra de rondgang is voltooid, wordt er onder het genot van een kopje koffie of thee en een koekje, inzicht gegeven in de diverse mogelijkheden en voordelen van het vrijwilligerswerk bij het Zuiderzeemuseum. Kijk op www.zuiderzeemuseum.nl/wordvrijwilliger voor meer informatie of meld je vóór 25 september aan via personeelszaken@zuiderzeemuseum.nl.

Lees ook: Tripadvisor: ‘Zuiderzeemuseum in top attracties wereldwijd’

Tekst gaat verder onder de foto

Voor diegenen die interesse hebben en zich gelijk willen opgeven om een bijdrage te leveren, ligt er een aanmeldformulier klaar. Ook is het mogelijk om een moment in te plannen om met ervaren vrijwilligers mee te lopen. Voor bepaalde rollen is een kennismakingsgesprek en specifieke training vereist voordat zij kunnen bijdragen

Op de video: vrijwilligers aan het woord, videoproductie Daniël de Jonge

Geef een reactie