Tripadvisor: ‘Zuiderzeemuseum in top attracties wereldwijd’

Het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen heeft ook in 2023 de titel Tripadvisor Travellers’ Choice mogen ontvangen. Vakantiegangers uit binnen- en buitenland hebben het afgelopen jaar hun beoordeling voor het museum achtergelaten op www.tripadvisor.com. Met een beoordeling van 4,5 op een schaal van 5 behoort het Zuiderzeemuseum tot de top 10% van de beste attracties op Tripadvisor. Het museum is zeer verheugd met deze prijs. Stephan Warnik, algemeen directeur, reageert: “Wij vinden het een enorme eer om van onze bezoekers en Tripadvisor, de grote en diverse wereldwijde reizigerscommunity, deze Travellers’ Choice Award te mogen ontvangen. Het museum bedankt alle bezoekers voor het achterlaten van hun beoordeling!”

Twee recente quotes van bezoekers op Tripadvisor:
–       Frank uit Deventer, 182 bijdragen: “Het was alweer vele jaren geleden dat ik in het Zuiderzeemuseum was. Het is vergroot en het blijft geweldig om daar te zijn, zowel voor volwassenen als ook voor kinderen. Je kunt goed zien hoe de mensen rond de Zuiderzee hebben geleefd en gewerkt. Het is zeker een aanrader, ook als u al eerder geweest bent!
–       Johnny uit Düsseldorf, Duitsland, 2.069 bijdragen: “We hebben een geweldige tijd gehad in het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen. Het is een geweldige plek om meer te leren over de geschiedenis en cultuur van de Nederlanders die aan zee woonden. Het museum heeft zowel een binnen- als een buitengedeelte en ik vond het leuk om beide te verkennen. Het overdekte museum heeft tentoonstellingen over vissen, ambachten, kunst en meer. Het buitenmuseum is als een levend dorp, met authentieke huizen, winkels en boten uit verschillende perioden. Het personeel is erg vriendelijk en deskundig, en ze dragen zelfs traditionele kostuums. Ik raad je ten zeerste aan dit museum te bezoeken als je geïnteresseerd bent in het Nederlandse erfgoed en het maritieme leven.

Bezoekersbeoordelingen zijn voor het Zuiderzeemuseum van essentieel belang. Het museum streeft samen met zijn medewerkers en vrijwilligers naar een zo positief mogelijke bezoekersbeleving. Met het analyseren van de recensies streeft het museum ernaar de beleving verder te verbeteren en optimaliseren.

Op de foto: Vrijwilligers op Urk met het certificaat van Tripadvisor, foto Noëlle Hart

Geef een reactie