Weerbericht Enkhuizen: wisselvallig en vrij koel voor juli

ENKHUIZEN – Vanochtend is het half tot zwaar bewolkt en in het zuidoosten komen eerst nog enkele buien voor. Later in de ochtend kunnen er ook elders buien tot ontwikkeling komen. De wind draait naar westelijk en is meest matig, langs de kust mogelijk vrij krachtig. Vanmiddag is het half tot zwaar bewolkt. Er komen buien voor, die vooral in het noordoosten en oosten stevig kunnen zijn met kans op onweer, hagel en windstoten tot 65 km.uur. De maximumtemperatuur ligt rond 20°C. De wind draait naar het noordwesten en is meest matig, langs de noordkust mogelijk vrij krachtig.

Vanavond wordt het van het noordwesten uit overwegend droog en breekt de zon vaker door. De noordwestelijke wind is meest matig en neemt landinwaarts geleidelijk af.

Komende nacht blijft het vrijwel overal droog. De minimumtemperatuur wordt ongeveer 12°C. Er staat weinig wind, in het noordelijk kustgebied staat een vrij krachtige wind uit het noordwesten.

Morgenochtend is er af en toe zon. Vooral in het noorden komt een enkele bui voor. De wind komt uit een noordwestelijke richting en is zwak tot matig, in het noordelijk kustgebied af en toe vrij krachtig.
Morgenmiddag is er kans op een bui. De zon schijnt ook af en toe. De maximumtemperatuur wordt ongeveer 19°C. De wind komt uit een noordwestelijke richting en is zwak tot matig, in het noordelijk kustgebied af en toe vrij krachtig.

Morgenavond is het half bewolkt en kan er eerst nog een enkele lichte bui voorkomen. De wind wordt zwak tot matig en komt uit een noordwestelijke richting. (Bron: KNMI)

Geef een reactie