Enkhuizen gaat samen met haar inwoners nieuw beleidsplan maken

ENKHUIZEN – Deze week start de gemeente Enkhuizen een onderzoek naar de dienstverlening van de gemeente. Via een online enquête kunnen inwoners en ondernemers de gemeente Enkhuizen laten weten wat zij van de dienstverlening vinden. Met de uitkomsten wil de gemeente Enkhuizen de (toekomstige) dienstverlening nog beter afstemmen op de wensen en verwachtingen.

Op verschillende momenten, manieren en over veel verschillende onderwerpen hebben inwoners en ondernemers contact met de gemeente Enkhuizen. De gemeente Enkhuizen werkt elke dag aan de dienstverlening en zijn benieuwd hoe u hierover denkt. Wat zou u veranderen aan de dienstverlening?

Vragenlijst

Iedereen uit de gemeente Enkhuizen kan meedoen met het onderzoek. U kunt de online vragenlijst t/m zondag 20 augustus invullen via onderstaande link. Het invullen kost u maar 5 minuten van uw tijd.

Online vragenlijst

Wat gaan we met de resultaten doen?

De resultaten laten zien welke  verwachtingen en (digitale) wensen inwoners hebben als het gaat om dienstverlening. Dit verwerkt Enkhuizen in een nieuw beleidsplan.

Geef een reactie