Enkhuizers denken mee over toekomst toerisme

ENKHUIZEN – De gemeente Enkhuizen denkt na over de toekomst van toerisme in Enkhuizen. In een nieuwe Visie op Toerisme wordt beschreven hoe Enkhuizen de komende jaren om willen gaan met toerisme. Hierbij vraagt Enkhuizen de hulp van alle betrokkenen. Dat zijn bijvoorbeeld ondernemers, raadsleden en haar inwoners.

Enkhuizers worden uitgenodigd

Het maken van een visie is niet eenvoudig. Daarom krijgt Enkhuizen hulp van onderzoeks- en adviesbureau Respons. Zij hebben onder andere een digitale vragenlijst gemaakt. Enkhuizen nodigt de Enkhuizers uit om deel te nemen aan deze enquête over het toerisme in Enkhuizen. Of u nu een trotse of kritische inwoner bent, uw inzichten zijn belangrijk om het toerisme in de prachtige stad te behouden en verbeteren. Enkhuizen, met zijn rijke geschiedenis, schilderachtige grachten en adembenemende uitzichten op het IJsselmeer, is een unieke bestemming die jaarlijks talloze mensen aantrekt. Emkkhuizen uw mening horen over verschillende aspecten van het toerisme in Enkhuizen, zodat zij kunnen streven naar een nog betere ervaring voor bezoekers en bewoners.

Lees ook: Twee dagen lang monumenten bezoeken in Enkhuizen

Tekst gaat verder onder de foto

Door deel te nemen aan deze enquête, geeft u Enkhuizen inzicht in onderwerpen zoals:

  • De huidige toeristische voorzieningen en attracties in Enkhuizen.
  • Uw persoonlijke ervaringen met toerisme in de stad.
  • Ideeën voor (duurzame) ontwikkeling van het toerisme.
  • Evenementen en activiteiten die u graag zou willen zien in Enkhuizen.

Deelname en vervolg

Deelname is volledig anoniem en wordt gebruikt om meer inzicht te krijgen van wat Enkhuizen nu en in de toekomst een mooie plek maakt om te bezoeken en te wonen. Start de vragenlijst via deze link om uw stem te laten horen. Alvast bedankt voor uw deelname!

De uitkomsten worden gebruikt voor een Visie op Toerisme. Naar verwachting wordt deze visie in het eerste kwartaal van 2024 aan de gemeenteraad voorgelegd.

Geef een reactie