Green Buildings Regatta, een zeer spannende race

ENKHUIZEN – Afgelopen vrijdag 15 september vond de Green Buildings Regatta plaats in Enkhuizen. Het was een bijzonder spannende race, met 17 boten en zo’n 200 deelnemers die streden om de felbegeerde titel van Green Buildings Regatta-kampioen. Het startschot werd gelost door burgemeester Van Zuijlen. Signify was de winnaar van de Regatta, Smart Workplace en Sodexo sleepten de 2e en 3e plaats binnen.

Jaarlijks evenement

Ieder jaar wordt de Green Buildings Regatta georganiseerd door CFP Green Buildings. Het is een unieke en spannende zeilrace. Door weer en wind strijden teams van allerlei bedrijven en organisaties uit de sector om de felbegeerde bokaal. De ingrediënten? Fun, netwerken en samenwerking. Afgelopen zondag vond de 18e editie van het evenement plaats.

Tekst gaat verder onder de foto

Groenere toekomst

CFP Green Buildings helpt bij het verduurzamen van gebouwen en woningen.Bram Adema van CFP Green Buildings benadrukte het belang van dergelijke events om de bewustwording van duurzaamheid te vergroten en samenwerking in de sector aan te moedigen. “De Green Buildings Regatta gaat niet alleen over zeilen, maar ook over het versterken van onze gezamenlijke toewijding aan een groenere toekomst,” zei hij. Kijk op cfp.nl voor meer informatie.

Foto: CFP Green Buildings

Geef een reactie