Soci-Com reikt aan zes medewerkers mbo-verklaring uit

ENKHUIZEN – Tijdens een officieel moment in de kantine bij Soci-Com werd aan zes medewerkers hun mbo-verklaring overhandigd. Opleider Hans van Vliet van ORGB en jobcoach Rob Kooiman van Soci-Com hadden de eer om de verklaringen uit te reiken aan Ziad, Rico, Agnieszka, Brian, Kelly en Paul.

Deze prestatie werd behaald in het kader van de Derde Leerweg, waarbij de deelnemers zich specialiseerden als assistent elektro. Hans vertelt: “Elk van hen heeft gedurende de opleiding intensief gewerkt aan een werkboek als bewijs van hun vorderingen en heeft met succes de proeve van bekwaamheid afgelegd. Tijdens de proeve van bekwaamheid hebben alle zes de medewerkers aan dezelfde lamp gewerkt, waarbij ze in staat waren om deze van begin tot eind zelfstandig in elkaar te zetten. Daarnaast werken ze trouwens ook fantastisch samen als een team”.

Hans heeft de medewerkers begeleid gedurende het opleidingstraject, waardoor ze de benodigde kennis en ervaring hebben opgedaan om hun vaardigheden op het gebied van elektrotechniek verder te ontwikkelen.

Officieel erkende verklaring

Rob: “De uitgereikte mbo-verklaringen zijn officieel erkend en worden ondersteund door een cijferlijst, die de prestaties van de deelnemers tijdens hun opleiding weerspiegelt. Deze verklaringen dienen als een waardevol bewijs van de professionele vaardigheden en competenties die de medewerkers hebben verworven in het vakgebied van de elektrotechniek”.

Soci-Com feliciteert Ziad, Rico, Agnieszka, Brian, Kelly en Paul van harte met hun behaalde mbo-verklaringen!

Ben of ken jij iemand voor wie dit traject ook interessant is? Neem dan contact op met Rob Kooiman via rob@soci-com.nl of 06 815 180 62.

v.l.n.r.: Ziad, Hans, Rob, Rico, Agnieszka en Brian. (Kelly en Paul ontbreken op de foto.)

Geef een reactie