Southwind Raptor en Marco Spin winnen Enkhuizen 2023

ENKHUIZEN – Southwind Raptor heeft het donderdag 21 september bij de kortebaandraverij op de Paktuinen in Enkhuizen weer geflikt. In de finale werd de verrassing van de dag, Luigi il Mago over de knie gelegd. Marco Spin ging met Southwind in de eerste rit te vroeg van start, maar liet zich daarna niet meer van de wijs brengen en gaf John Dekker het nakijken.

De strijd om plaats 3 werd beslecht in het voordeel van Bankrobber en Lindsey Pegram, Hero Baldwin en Manon Pools eindigden op plaats 4. Zeker ook winnaars van de dag zijn alle leden van de organisatie van Enkhuizen.

De harddraverij dreigde volledig te verregenen maar het Enkhuizer publiek trotseerde de nattigheid en zorgde zelfs voor een recordomzet op de totalisator: welgeteld € 7 meer dan het oude record uit 2019. De teller stopte op € 30.292.

Uitslag en het ritverloop worden zo snel mogelijk gepubliceerd op de ‘Enkhuizen’-pagina met alle statistieken sinds 2008. Actuele informatie over het evenement is te vinden op de website van de Enkhuizer Harddraverijvereniging.

Foto: Maartje Brakenhoff

Geef een reactie