Sportseizoen Chinees worstelen gaat weer van start met twee gratis lessen

ENKHUIZEN – Bij Shuai Jiao Nederland in Enkhuizen maken ze zich weer klaar voor een nieuw sportseizoen. Op maandag 4 september starten de lessen in Chinees worstelen. In gymzaal de Bonte Veer kun je op de maandagavond meetrainen in de beginnersgroep tussen 20:15u tot 21:30u. Om je kennis te laten maken bied de vereniging jou, in deze maand twee gratis lessen aan.

Wat is Shuai Jiao

Shuai Jiao is een Chinese vechtkunst die dynamische worstel technieken, fysieke kracht en cultureel erfgoed combineert. Shuai Jiao is geschikt is voor beoefenaars van alle leeftijden en vaardigheidsniveaus.

Wat heb je nodig voor een les!

Voor een proefles heb je niet meer nodig dan een t-shirt en een korte broek. We trainen op blote voeten of met een worstelschoen aan.

Waarom zou je starten met Shuai Jiao

Je verbeterd je fysieke en mentale weerbaarheid en leert praktische zelfverdediging. Je ontdekt zo de effectiviteit van het Chinees worstelen en je traint samen met andere enthousiastelingen. Ook zijn er gedurende het sportseizoen veel interessante stages in het binnen en buitenland.

Aanmelden!

Je kun je telefonische of via Whatsapp aanmelden bij Richard van Ark via 06-45774097. Let op, de vereniging hanteert een leeftijdgrens van 16 jaar. Voor meer informatie: www.shuaijiaonederland.nl

Geef een reactie