Toptennisser Martin Verkerk opent WFK met clinic en demonstratie

ENKHUIZEN – Tennisclinic en demonstratie Martin Verkerk zondag 18 juni van 14 tot 17 uur bij ETC aan de Gouw 3E Enkhuizen. Voormalig topspeler Martin Verkerk, nu 44 jaar, maakte furore door in 2003 de finale van Roland Garros te halen. Ook won hij 2 toernooien op de ATP tour wat resulteerde in een hoogste positie van nr 14 op de wereldranglijst.

Verkerk, ook bekend als Mighty Marty vanwege zijn lengte en mokerslagen met zijn opslagen en groundstrokes, heeft heden een tennisschool in Alphen aan de Rijn.

Bij de Enkhuizer Tennis Club zal hij eerst een tennisclinic verzorgen van 14 tot 15.30 waarna middels een demonstratie een aantal korte partijtjes worden gespeeld tegen (oud) prominenten van de club en afsluitend tegen sterke trainers. Opgeven voor de clinic bij penningmeester@enkhuizertc.nl (beperkte deelname). Maar kijken naar deze voormalige toptennisser is ook fantastisch. KOM DUS VOORAL ALLEMAAL KIJKEN.

De clinic en demonstratie wordt financieel mogelijk gemaakt door ETC lid van verdienste Gerhard van Galen die graag weer iets aan de club wil bijdragen.

Geef een reactie