Weerbericht Enkhuizen: bewolkt, vanmiddag misschien nog wat zon

ENKHUIZEN – Vanochtend is er vrij veel bewolking en vooral in de noordelijke helft valt er af en toe regen. De wind komt uit het westen en is zwak tot matig, aan de westkust af en toe vrij krachtig. Vanmiddag breekt de zon vaker door, maar komen er ook enkele buien tot ontwikkeling. Vooral in het oosten is er een kleine kans op onweer. De maximumtemperaturen lopen uiteen van 20°C aan de kust tot 24°C in het zuidoosten. Er staat een matige wind uit het westen, in het noorden later uit het noordwesten. Vanavond komt er vooral in het zuiden nog een enkele bui voor, elders blijft het waarschijnlijk droog. Er staat een zwakke tot matige wind uit het noordwesten.

Komende nacht is er in het zuiden kans op een bui. Vooral in het zuidwesten kan er plaatselijk mist ontstaan. De minimumtemperaturen lopen uiteen van 15°C aan de kust tot plaatselijk 9°C landinwaarts. Er staat weinig wind, langs de kust staat een matige wind uit het noordwesten.

Morgenochtend is het half tot zwaar bewolkt en blijft het op de meeste plaatsen droog. Er staat weinig wind, in het Waddengebied staat een matige wind uit het westen. Morgenmiddag is er af en toe zon. In het zuiden, later mogelijk ook in het oosten, komen enkele buien voor. De maximumtemperaturen lopen uiteen van 18°C op de Wadden tot 23°C in het zuiden. Er staat een zwakke tot matige wind uit het westen.

Morgenavond zijn er in het begin enkele buien die geleidelijk oplossen. Er staat weinig wind, langs de kust staat een matige wind uit west tot noordwest. (Bron: KNMI)

Geef een reactie