Weerbericht Enkhuizen: bewolkt, vanmiddag ook zon

ENKHUIZEN – Vanochtend is het bewolkt, maar het blijft droog. De wind komt uit het noordwesten tot noorden en is matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig, windkracht 5-6. Vanmiddag is het eerst zwaar bewolkt, later breekt de zon van het noordwesten uit steeds vaker door. Het blijft droog. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 12°C op de Wadden tot plaatselijk 18°C in het zuiden. Er staat een matige wind uit het noordwesten. Aan zee en op het IJsselmeer is de wind vrij krachtig tot krachtig, windkracht 5-6.

Vanavond begint met plaatselijk bewolking, maar aan het einde van de avond is het overal vrijwel onbewolkt. Het blijft droog. Er staat een matige wind uit het noorden tot noordwesten. Aan zee en op het IJsselmeer is de wind overwegend vrij krachtig.

Komende nacht blijft het droog. De minimumtemperatuur ligt tussen 10°C in het noordelijk kustgebied tot 3°C plaatselijk in het zuiden. Er is weinig wind, rond de Wadden staat een vrij krachtige wind uit het noordwesten.

Morgenochtend is er vrij veel bewolking maar de zon zal ook af en toe te zien zijn. Het blijft droog. De wind komt uit het noordwesten en neemt toe naar matig. Rond de Wadden is de wind eerst nog vrij krachtig. Morgenmiddag is er een afwisseling van zon en wolken. Het blijft droog. De maximumtemperatuur ligt rond 16°C. De wind is matig en komt uit een noordelijke richting.

Morgenavond blijft het droog. Zon en wolken wisselen elkaar af. Aan het begin van de avond is de wind matig uit het noorden. Boven land neemt de wind geleidelijk af, aan de kust en op het IJsselmeer blijft de wind matig. (Bron: KNMI)

Geef een reactie