Weerbericht Enkhuizen: in de middag kans op een enkele bui, morgen met onweer

ENKHUIZEN – Vanochtend lost de mist in de eerste helft van de ochtend op. Verder is er een afwisseling van zon en wolken. In het noorden is er eerst nog een enkele bui. Er staat weinig wind. Vanmiddag schijnt af en toe de zon. In de loop van de middag komen op steeds meer plaatsen enkele buien tot ontwikkeling. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 17°C op de Wadden tot plaatselijk 22°C in het midden en zuiden. Er staat weinig wind. Vanavond is het half tot zwaar bewolkt en vallen er nog enkele buien. Er staat een zwakke tot matige wind uit het zuidoosten.

Komende nacht komt er in het noorden nog een bui voor. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 13°C in het zuidwesten tot 9°C in het noordoosten. In het noordelijk kustgebied en boven het IJsselmeer staat een matige oostenwind, elders is er weinig wind.

Morgenochtend is het half tot zwaar bewolkt en op een enkele plaats komt een bui voor. In het noorden staat een matige wind uit oost tot zuidoost, verder is er weinig wind. Morgenmiddag is het half tot zwaar bewolkt en met uitzondering van het noordoosten ontstaan enkele stevige regen- en onweersbuien. Doordat de buien langzaam bewegen, kan er plaatselijk veel regen vallen. De middagtemperatuur loopt uiteen van 17°C op de Wadden tot 22°C landinwaarts. Er staat weinig wind.

Morgenavond is het half tot zwaar bewolkt met eerst nog enkele regen- en onweersbuien. In de loop van de avond doven de meeste buien uit. Er staat weinig wind. (Bron: KNMI)

Geef een reactie