Weerbericht Enkhuizen: zon maar ook wolkenvelden

ENKHUIZEN – Vanochtend zijn er perioden met zon en blijft het droog. Er staat weinig wind. In het Waddengebied is de westelijke wind matig. Vanmiddag is het vrij zonnig. Alleen in het noorden kan een enkele lichte bui ontstaan. De middagtemperatuur ligt tussen 21°C aan de noordwestkust en 26°C plaatselijk in het zuidoosten. Er is weinig wind. Vanavond zijn er opklaringen en blijft het droog. Er is weinig wind.

Komende nacht raakt het van het westen uit bewolkt en kan er vooral in het noorden wat regen vallen. De minimumtemperaturen lopen uiteen van 11°C in het oosten tot 15°C aan de kust. Er staat weinig wind, aan de kust is de noordwestenwind matig.

Morgenochtend is er vrij veel bewolking en in het noorden valt plaatselijk regen. De wind is west, matig, aan de westkust af en toe vrij krachtig. Morgenmiddag breekt de zon vaker door, maar zijn er vooral in het noordoosten enkele buien met een kleine kans op onweer. Er staat een matige westenwind, in het noorden wordt de wind noordwestelijk. De maximumtemperaturen lopen uiteen van 20°C aan de kust tot 24°C in het zuidoosten.

Morgenavond is er langs de oostgrens nog een enkele bui. Er staat een zwakke tot matige noordwestenwind. (Bron: KNMI)

Geef een reactie