Weerbericht Enkhuizen: zonnig en frisjes, na vandaag hogere temperaturen

ENKHUIZEN – Vanochtend breekt de zon op steeds meer plaatsen door. In het zuidwesten valt eerst mogelijk nog een spat regen. De noordenwind is matig. Vanmiddag is het op veel plaatsen zonnig en blijft het droog. In het noorden is er wat meer bewolking. De middagtemperatuur loopt uiteen van 12°C op de Wadden tot ca. 16°C in het zuiden bij een matige noordenwind. Vanavond schijnt de zon eerst volop. Het blijft droog. De noord- tot noordoostenwind is matig.

Komende nacht is het droog. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 7°C in het westen tot ca. 2°C in het oosten. Er is weinig wind.

Morgenochtend schijnt de zon vooral in het zuidoosten. Elders is er waarschijnlijk meer bewolking. De wind is zwak tot matig uit het noordoosten. Morgenmiddag is er vrij veel bewolking waar de zon vaak nog doorheen schijnt. Het blijft droog. De maximumtemperatuur ligt rond 15°C. Er staat een matige noordoostenwind. Aan de westkust draait de wind naar noord en wordt daar matig tot vrij krachtig. Morgenavond is het droog met opklaringen. De noordoostenwind is matig. (Bron: KNMI)

Geef een reactie