Weerbericht Enkhuizen: zonnig

ENKHUIZEN – Vanochtend is het zonnig, alleen in het oosten en in het Waddengebied komt plaatselijk wat meer bewolking voor. Er staat een zwakke tot matige noordoostenwind. Vanmiddag zijn er flinke zonnige perioden, al blijft het noordelijk kustgebied gevoelig voor bewolking vanaf zee. Van noord naar zuidoost wordt het 18 tot 25°C, op de Wadden blijft het met 15°C koel. De noordoostenwind is matig, langs de westkust vrij krachtig tot krachtig, windkracht 5-6.

Vanavond raakt het in het noorden bewolkt, elders is het helder. Het blijft droog. De wind komt uit noord tot noordoost en is matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig, langs de westkust mogelijk krachtig, windkracht 6. Komende nacht is het droog. De minimumtemperatuur ligt rond 9°C. De wind komt uit het noorden en is matig, aan zee soms vrij krachtig.

Morgenochtend begint met veel bewolking. In de loop van de ochtend breekt de zon vooral in het midden en zuiden op steeds meer plekken door. Het blijft droog. De noordelijke wind is matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig. Morgenmiddag is er af en toe zon, in het zuidoosten is het vrij zonnig. Het blijft droog. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 13°C in het Waddengebied tot plaatselijk 21°C in het zuidoosten. De noordenwind is matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig.

Morgenavond is er vrij veel bewolking met vooral landinwaarts ook perioden met zon. De wind is noordelijk en matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig. (Bron: KNMI)

Geef een reactie